Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Out of Use geloven we in werken op mensenmaat. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking met De Klimroos in de spotlight te zetten. In dit artikel delen we graag meer over deze inspirerende samenwerking en hoe we samen werken aan een circulaire toekomst.

Voorstelling van De Klimroos

De Klimroos is een toonaangevend maatwerkbedrijf gevestigd in Pelt. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van tewerkstellingsmogelijkheden aan mensen die moeilijk toegang hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Bij De Klimroos krijgen deze getalenteerde individuen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een betrokken en enthousiast team.

Een nieuwe opdracht: laptopadapters testen

Onze recente samenwerking met De Klimroos heeft betrekking op het testen van laptopadapters. De mensen van De Klimroos nemen deze taak met grote zorgvuldigheid op zich. Ze testen elke adapter grondig en identificeren welke exemplaren nog werkzaam zijn en hergebruikt kunnen worden. Op deze manier geven we werkende adapters een tweede leven, wat bijdraagt aan de vermindering van elektronisch afval en de bevordering van duurzaamheid.

Giving Purpose-filosofie

Mark Adriaenssens, CEO bij Out of Use: 'We zijn ontzettend dankbaar dat we deze activiteiten kunnen doorgeven aan De Klimroos, omdat het perfect aansluit bij onze filosofie van 'Giving Purpose'. We geven niet alleen een doel aan elektronisch afval, maar ook aan mensen die hun talenten willen inzetten en een positieve impact willen hebben.'

 

De klimroos

Kom meer te weten over De Klimroos

Stay up to date

Subscribe and receive our latest news in your mailbox.