Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons uitgebreid aanbod

Om onze klanten maximaal te ontzorgen bieden we een waaier aan diensten die we oplossingsgericht én volledig op maat uitwerken.

Datavernietiging


Data is waardevol. En als organisatie beheer je een schat aan gevoelige bedrijfsgegevens. Met onze expertise zorgen we voor veilige en gecertificeerde vernietiging van je vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

Ontdek meer

Hergebruik van afgedankte toestellen

De technologie ontwikkelt zich aan een razendsnel tempo. Apparaten breiden uit en bieden almaar meer mogelijkheden. Als bedrijf wil je jouw medewerkers met de beste apparatuur laten werken. Maar wat doe je met de afgedankte toestellen waarvan de technische levensduur nog niet is verstreken? Door ze bij Out Of Use aan te bieden voor hergebruik vermijd je een onnodige recyclage en bespaar je een enorme CO2-uitstoot. 

Ontdek meer

Recyclage van elektronisch afval

Liggen er in jouw bedrijf of organisatie nog een hoop oude elektro-apparaten? Deze toestellen bevatten zeldzame aardmetalen zoals goud, zilver, koper, nikkel, palladium,… Dit zijn broodnodige grondstoffen in Europa. Een correcte recyclage door een betrouwbare partner die bovendien een maximale meerwaarde creëert is essentieel voor jouw bedrijf.

Ontdek meer

Demontage van datacenters

Heb je een datacenter dat je gedeeltelijk of geheel wil laten ontmantelen? Out of Use zorgt voor een professionele en keurige ontmanteling van jouw datacenter.

Ontdek meer

Vernietiging onder toezicht

Wenst u een vernietiging van producten te laten plaatsvinden onder (douane) toezicht? Bij Out of Use helpen we je graag verder.

Ontdek meer

Oplossingen voor automotive

Is jouw bedrijf actief in de automotive sector en zoek je duurzame oplossingen voor auto-onderdelen? Out of Use bezit de nodige expertise in de ophaling en verwerking van autocomponenten. Van airbags en gordelspanners tot volledige batterijen van elektrische voertuigen. Wij zorgen er voor.

Ontdek meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) aanbod

Bij Out Of Use werken we via hergebruik en recyclage aan een duurzame toekomst. Voor onze eigen leefwereld én die van komende generaties. Wil je met jouw bedrijf een zinvolle bijdrage leveren? Informeer dan zeker naar onze oplossingen voor jouw maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ontdek meer

Benieuwd naar jouw CO2-reductie?