Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig, beveiligd en gecertificeerd!

De Safe & Secure Box is een co-creatie van Seris Logistics en Out of Use waarmee bedrijven en organisaties hun elektronische en papieren datadragers in een beveiligde en verzegelde box kunnen bewaren en laten transporteren naar het atelier van Out of Use.
Daar gebeurt vervolgens een veilige en gecertificeerde vernietiging van de aanwezige data op de datadragers. 

Voor de start van de samenwerking ontvangt de klant een sluitende samenwerkingsovereenkomst van Out of Use. Dit contract garandeert een veilige datavernietiging en bepaalt de gekozen methode van vernietiging.

Specificaties

Iedere box is voorzien van unieke aantrekzegels en unieke void-stickerzegels. Tijdens het transport werken we met een GDPR-manifest, een document dat de specificaties van de box en de inhoud ervan bevat. 

Bij ophaling door Seris Logistics wordt het aantal datadragers geteld en genoteerd. Het transport wordt gemonitord met een Track & Trace-systeem.

Wanneer de zending toekomt bij Out of Use, noteert de magazijnier het zegelnummer en vult de vrachtbrief aan voor ontvangst. De klant ontvangt het zegelnummer en een vernietigingscertificaat.

De Safe & Secure Box heeft een inhoud van 30 liter en een capaciteit van max. 30 kg